Πασ Ολυμπιακοσ : Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid).

«κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid).

Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Pas Giannina Olympiakos 1 1 Gazzetta
Pas Giannina Olympiakos 1 1 Gazzetta from www.gazzetta.gr
Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . «κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός.

Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid).

Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . «κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports.

Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Olympiakos Pas Giannina Amyna Mpeton Vs Epi8esh Kindynos Vids Fosonline
Olympiakos Pas Giannina Amyna Mpeton Vs Epi8esh Kindynos Vids Fosonline from www.fosonline.gr
Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). «κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός.

Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid).

«κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους .

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . «κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός.

Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Olympiakos Pas Giannina Photostory Rednews Gr Ta Nea Toy Olympiakoy
Olympiakos Pas Giannina Photostory Rednews Gr Ta Nea Toy Olympiakoy from www.rednews.gr
Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). «κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports.

Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' .

Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση από το live chat του onsports. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . «κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο .

Πασ Ολυμπιακοσ : Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid).. «κόλλησε» στα γιάννενα ο ολυμπιακός. Η πρώτη απώλεια βαθμών για τον ολυμπιακό στα playoffs της super league interwetten ήρθε στους ζωσιμάδες με τον πασ να βάζει δύσκολα στους . Προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί (vid). Ο ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του ελ αραμπί στο 45'+1', αλλά ο πασ γιάννινα που κοίταξε στα μάτια τον πρωταθλητή ελλάδας ισοφάρισε στο 70' . Ο ολυμπιακός προηγήθηκε στο 45+1′ με τον συνήθη ύποπτο ελ αραμπί που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο πασ γιάννινα βρήκε τον τρόπο .

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook